Bichemie Coatings

Bichemie Coatings is fabrikant  van een uitgebreid pakket specialistische producten voor de verfbranche. Onder de merken Avis, Bolivia, Trae Lyx, Golden Wave en Kuras, vindt u producten voor de professionele schildersbranche en de bouw- en doe-het-zelfsector. De producten die u onder deze merken vindt voldoen aan alle geldende kwaliteits-, milieu- en arbo-eisen.

Bichemie Coatings heeft in de loop van haar bestaan een uitstekende reputatie verworven als leverancier van hoogwaardige producten en heeft hiervoor ook diverse awards mogen ontvangen. Bichemie Coatings levert geen massaproducten maar innovatieve producten, die aan alle kwaliteitseisen en milieu- en arboregelgeving voldoen. Alle producten worden met zorg en vakmanschap ontwikkeld en naar de afnemers ondersteund met kennis en expertise. Dit gebeurt onder andere door middel van de productinformatiebladen, telefonische en persoonlijke ondersteuning en via de websites.

Professionele schilders en kwaliteitsbewuste doe-het-zelvers kunnen voor onze producten terecht bij vele groothandels en verf- en speciaalzaken in Nederland en België. Op deze website stellen wij onze producten aan u voor. Meer informatie over de producten kunt u downloaden door middel van de brochures en productinformatiebladen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Verkooppunten

Geïnteresseerd in onze producten?
Vind een verkooppunt bij u in de buurt.

Onze merken

Avis
Traelyx

PearlPaint Group

Professioneel advies

Heeft u een vraag over één van onze producten? Stuur een e-mail naar ons of bel de Bichemie Coatings infolijn: 0320 – 28 53 56. Onze experts helpen u graag verder.

PearlPaint Group

Bichemie Coatings is onderdeel van de PearlPaint Group. Wie op zoek is naar een betrouwbare leverancier van verfproducten en technische vloeistoffen, vindt in PearlPaint Group de juiste partner.