Nieuw: 1K Parketlak Ultra Mat

Nieuw: 1K Parketlak Ultra Mat

Nieuw: 1K Parketlak Ultra Mat 1024 536 Bichemie Coatings

Voor een onbehandelde uitstraling. Trae Lyx Parketlak Ultra Mat behoort tot een nieuwe generatie watergedragen 1K-lakken, die uitblinkt door uitmuntende slijtvastheid en bestand is tegen chemicaliën. Door deze eigenschappen is Parketlak Ultra Mat zeer geschikt voor de afwerking van houten vloeren, waaronder parket, en betimmeringen Parketlak Ultra Mat is blank en glashelder en door de unieke samenstelling verandert de kleur en uitstraling van het hout nagenoeg niet. De lak geeft het hout een ultra matte uitstraling. Trae Lyx Parketlak Ultra Mat is vrijwel reukloos en bevat praktisch geen oplosmiddelen. Deze parketlak is het ideale product voor professioneel gebruik.

Trae Lyx 1K Parketlak Ultra mat is verkrijgbaar in 750 ml en 2,5 liter.

Meer informatie? Bekijk het product.

PearlPaint Group

Professioneel advies

Heeft u een vraag over één van onze producten? Stuur een e-mail naar ons of bel de Bichemie Coatings infolijn: 0320 – 28 53 56. Onze experts helpen u graag verder.

PearlPaint Group

Bichemie Coatings is onderdeel van de PearlPaint Group. Wie op zoek is naar een betrouwbare leverancier van verfproducten en technische vloeistoffen, vindt in PearlPaint Group de juiste partner.